Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Opgejaagd
Opgejaagd
Danny Shanklin wordt wakker in een hem onbekende Londense hotelkamer. Hij draagt een zwarte bivakmuts, een rood trainingspak en gloednieuwe Nikes. Op de gron... »
 
 
 
 
 

The Three Day Rule
The Three Day Rule
The Thorne family gather together for their traditional Christmas festivitiesarguments jealousies and longheld enmities. They think they will only betogether... »
 
 
 
 
 

Liefdeslevens
Liefdeslevens
'Lost Soul's Point' is de toeristische naam voor het hoogste punt van de woeste, door weer en wind geteisterde kliffen in het kustplaatsje Shoresby. In 1871 ... »
 
 
 
 
 

Liefdeslevens
Liefdeslevens
`Lost Soul s Point is de toeristische naam voor het hoogste punt van de woeste, door weer en wind geteisterde kliffen in het kustplaatsje Shoresby. In 1871... »
 
 
 
 
 

Heb mij lief
Heb mij lief
Jack is 27. Hij houdt hardnekkig vast aan het ideaalbeeld van zijn droomvrouw dat hij van kinds af aan heeft, en hij vindt het heerlijk om vrijgezel te zijn.... »
 
 
 
 
 

Familiezaken
Familiezaken
 »
 
 
 
 
 

Liefdeslevens
Liefdeslevens
Prachtige roman vol historie, verdriet, romantiek en geheimen.

‘Lost Soul’s Point’ is de toeristische naam voor het hoogste punt van de woeste, door w... »
 
 
 
 
 

The Seven Year Itch
The Seven Year Itch
From the authors of Come Together and Come Again the story of Jack andAmy told in their alternating voices continues seven years on. They find thatdomestic b... »
 
 
 
 
 

Liefde op het tweede gezicht
Liefde op het tweede gezicht
Geen telefoon. Geen elektriciteit. Voor de deur een enorme berg sneeuw. Ingesneeuwd zitten met je familie: niet prettig. En dat tijdens kerst! De familie Tho... »
 
 
 
 
 

Blijf bij mij
Blijf bij mij
Jack en Amy hebben besloten te gaan trouwen. Hun vier beste vrienden - Matt, H., Stringer en Susie - zijn belast met de organisatie van het huwelijk. Niks aa... »