Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gonnie zoekt Gijsje
Gonnie zoekt Gijsje
<p>Het stoffen boekje 'Gonnie zoekt Gijsje' is niet alleen geschikt voor baby's vanaf 3 maanden, maar ook voor dreumesen tot 18 maanden nog aantrekkelijk.

... »
 
 
 
 
 

The Woolly Sheep
The Woolly Sheep
 »
 
 
 
 
 

Spelen met de bal
Spelen met de bal
- Herkenbaar verhaaltje voor peuters- Over een vrolijk kindje en zijn dierenvriendje- In een reek interactieve flapjesboekenEen speels flapjesboek over de pe... »
 
 
 
 
 

Bollewanghamster
Bollewanghamster
in je warme holletje slaap je als een bolletje kom je eens kijken? dat is knap kom maar hamster: hap hap hap
Maak kennis met de leukste huisdieren!
Een warm ... »
 
 
 
 
 

Poesje mauw
Poesje mauw
Fotoboekje met kleurenfoto’s van peuters en huisdieren en vrolijke versjes. Peuters houden ervan om naar andere kindjes te kijken. De rijke versjes van Elly... »
 
 
 
 
 

The Little Hamster
The Little Hamster
 »
 
 
 
 
 

Gaan blaadjes vegen
Gaan blaadjes vegen
- Herkenbare reeks voor peuters- Boeiende verhalen over de vrolijke Fin en papegaai Snip- Met stevige flappen waarachter het verhaal verder gaatEen nieuw spe... »
 
 
 
 
 

Jop en Boeboe
Jop en Boeboe
Dag Jop, dag Boeboe! Wat doen jullie? Verstoppertje spelen, teentjes kriebelen, tegen de bal trappen ... Samen met Boeboe ontdekt Jop zijn hele lijfje: handj... »
 
 
 
 
 

Ootje het bruidsmuisje
Ootje het bruidsmuisje
Muizen zijn net mensen: ze worden ook volwassen, ze worden ook verliefd en ze gaan ook trouwen! En ze houden dan een groot feest, mét echte bruidsmuisjes.<b... »
 
 
 
 
 

Lekker in de sneeuw
Lekker in de sneeuw
- Herkenbare verhalen voor peuters- Boeiende reeks over de vrolijke Fin en papegaai Snip- Met stevige flappen waarachter het verhaal verder gaatEen speels fl... »