Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Overnight millionaire
Overnight millionaire
Jerry groeit op bij zijn moeder tot zij plotseling ernstig ziek wordt en hij bij zijn vader moet gaan wonen. Hij wordt er gekleineerd en mishandeld. Een lang... »
 
 
 
 
 

Mijn naam is Nadra
Mijn naam is Nadra
In Mijn naam is Nadra vertelt Elle van Rijn het verhaal van het Nederlandse meisje Bertha Hertogh, dat in 1942 is geadopteerd door een Maleisische vrouw en a... »
 
 
 
 
 

Mijn naam is Nadra
Mijn naam is Nadra
In ‘Mijn naam is Nadra’ vertelt Elle van Rijn het verhaal van het Nederlandse meisje Bertha Hertogh, dat in 1942 is geadopteerd door een Maleisische vrou... »
 
 
 
 
 

Het vergeten gezicht
Het vergeten gezicht
Weten wij altijd precies wie we zijn? Het vergeten gezicht van Elle van Rijn is een fascinerende gelaagde roman over identiteit en liefde tegen de achtergron... »
 
 
 
 
 

De crèche
De crèche
<p>Amsterdam, 1942-1943. Tegenover de Hollandsche Schouwburg bevindt zich de Joodse Crèche, door de Duitsers getransformeerd in een verzamelplaats voor Jood... »
 
 
 
 
 

De dag die alles veranderde
De dag die alles veranderde
Het is de ochtend van een prachtige dag in mei. Vanessa, een gevierd jeugdboekenschrijfster met een hartstochtelijke kinderwens,wordt wakker in haar prachtig... »
 
 
 
 
 

Terug naar Insulinde
Terug naar Insulinde
<p>Vlak voor de oorlog groeit Rosa op in voorspoed, in een vooraanstaande familie in Nederlands-Indië. Wanneer haar ouders scheiden wordt ze achtergelaten b... »
 
 
 
 
 

Behandelend trainen
Behandelend trainen
"'Behandelend trainen' beschrijft drie behandelprogramma’s - sociale vaardigheidstraining, cognitieve vaardigheidstraining en agressieregulatietraining - ge... »
 
 
 
 
 

Als je moeder de weg kwijtraakt
Als je moeder de weg kwijtraakt
De serie Maud van Elle van Rijn draait om Maud, die haar steeds vergeetachtiger wordende moeder mantelzorg verleent. In dit eerste deel, Als je moeder de weg... »