Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Maan roos mis!
Maan roos mis!
Maan roos mis! Maan roos is? Maan roos sis? Maan roosmis! mis! mis! mis! maan roos vis!De serie Boeken vol versjes is speciaal gemaakt voor kinderen die ... »
 
 
 
 
 

Hiep hiep hiep voor haas
Hiep hiep hiep voor haas
Haas is jarig en voor zijn feest wil hij een koek maken. En dus heeft hij een ei, melk en nog veel meer nodig. Snel gaat hij naar kip voor een ei. Maar kip i... »
 
 
 
 
 

Niets liever dan jij
Niets liever dan jij
‘Mama, hoe kan ik wetenwie de liefste is?’‘Moeilijk hè,’ zegt mama. ‘Jij hebt ook zo veel keus.Ik weet alleenwie líever dan de liefste is.Die sta... »
 
 
 
 
 

Heug en meug
Heug en meug
Sterretjes zijn leesboeken voor kinderen in groep 3 die wat meer tijd nodig hebben om te leren lezen. Het niveau van deze boeken is eenvoudiger dan gemiddeld... »
 
 
 
 
 

Tijd voor Torens
Tijd voor Torens
 »
 
 
 
 
 

Jan, pak me dan!
Jan, pak me dan!
wat pik jij daar pom?laat dat, rat!jan is het zat.maar hij weet wat.ik lok haar in de val.met wat ham.De weldoorvoede agent Jan en de magere rat Pom bakkelei... »
 
 
 
 
 

De kleine kerstkoning
De kleine kerstkoning
Lang geleden woonde hoog in de wolken op een stralende ster een klein koninkje. De engelen waren zijn beste vrienden. Maar het kleine koninkje had geen mama ... »