Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mo en Tijger lossen het op
Mo en Tijger lossen het op
<p>Heb je een probleem? Geen paniek! Mo en Tijger de tijgerteckel lossen het graag voor je op. Met de scherpe blik van Mo en de speurdersneus van Tijger vo... »
 
 
 
 
 

Trouw-etiquette
Trouw-etiquette
 »
 
 
 
 
 

En de winnaar is ...
En de winnaar is ...
In de sporthal in de stad wordt een hondententoonstelling gehouden. Adriaan enHannes besluiten om met hun hond Dirk, bijgenaamd het driekleurige monster, dee... »
 
 
 
 
 

Ladykiller
Ladykiller
Drie vriendinnen, één geheim. Wie kunnen ze nog vertrouwen? De drie vriendinnen Sonja, Ebe en Heleen logeren een paar weken in een huis van een vriend aan ... »
 
 
 
 
 

1 + 1 = zeven
1 + 1 = zeven
Hoi! Ik heet Adriaan. Ik ben tien. En ik ben geboren op 13 december in Amersfoort. Je zult zeggen: 'Wat kan mij dat schelen!' Maar toch is het belangrijk. Ik... »
 
 
 
 
 

De vloek van Freya
De vloek van Freya
Het eiland van de vikingen is vervloekt door Freya. Iedereen die probeert weg te varen, komt in een verschrikkelijke storm. Siggi is vastberaden om de vloek ... »
 
 
 
 
 

De erfenis
De erfenis
Emma heeft een afspraak bij de notaris om de erfenis van haar moeder te bespreken. In het kantoor van de notaris krijgt ze te horen dat ze een halfzus heeft,... »
 
 
 
 
 

Het leuke lenteboek
Het leuke lenteboek
<p>In deze fijne dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de lente.</p> »