Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dodelijk web
Dodelijk web
Jammer genoeg zijn sterfgevallen bij de paardenraces geen uitzondering. Drie op een middag was echter wel zo ongebruikelijk dat er meer dan één wenkbrauw b... »
 
 
 
 
 

Risk
Risk
This thriller involves a kidnapping of an amateur jockey and accountant and is written by the former National Hunt Jockey and author of many thrillers. »
 
 
 
 
 

Nervensache
Nervensache
Nervensache »
 
 
 
 
 

Moordbaan
Moordbaan
Dank zij de gloedvolle pleidooien van advocaat Geoffrey Mason belandt de gewelddadige Julian Trent achter de tralies. Op dat moment heeft hij er geen vermoed... »
 
 
 
 
 

Fehlstart
Fehlstart
Fehlstart »
 
 
 
 
 

Driving Force
Driving Force
At 35, Freddie Craft has retired as a steeplechase jockey and now runs a fleet of motor horseboxes transporting runners from their stables to the races, or b... »
 
 
 
 
 

Afvalrace
Afvalrace
Matt Shore zit financieel aan de grond. Hij is midden dertig en zijn huwelijk is op de klippen gelopen. Hij dacht dat het niet erger kon. Al gauw wordt duide... »
 
 
 
 
 

Het oog van de orkaan
Het oog van de orkaan
Voor Perry Stuart, weerman bij de BBC, is zijn werk routine geworden. Zijn leven verloopt rustig en ordelijk, zijn gezicht is elke Britse televisiekijker ver... »
 
 
 
 
 

Gamble
Gamble
As one of the youngest ever winners of the Grand National, Nick 'Foxy'... »
 
 
 
 
 

Gekraakt
Gekraakt
Sid Halley, een van Francis' sympathiekste helden, is terug!
Kleine Rachel Ferns heeft een pony, Silverboy. Als ze op een ochtend naar hem toe wil, vindt ze... »