Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoogspanning, display 3x6 ex.
Hoogspanning, display 3x6 ex.
Hoogspanning Actie Maand Van Het Spannende Boek 3X6 Ex »
 
 
 
 
 

Das zweite Leben
Das zweite Leben
Das zweite Leben »
 
 
 
 
 

De Romeinse lusthof
De Romeinse lusthof
In een verborgen studio in een afgelegen Romeinse wijk, waar het Vaticaan de prostitutie vroeger oogluikend toeliet, worden een man en een vrouw dood aangetr... »
 
 
 
 
 

De killing
De killing
<p>Het tweede boek van de hitserie <em>The Killing</em></p><p>Negenendertig treden voeren naar de onheilspellende begraafplaats Mindelunden. Chef moordzaken ... »
 
 
 
 
 

Blauwe demonen
Blauwe demonen
Het achtste deel in de Nic Costa-serie.Tijdens een bijeenkomst van de G8 in Rome wordt een politicus ritueel vermoord. Inspecteur Nic Costa en zijn team verm... »
 
 
 
 
 

Dans van de doden
Dans van de doden
Het is carnaval in VenetiĆ«, maar Teresa Lupo is met een ander doel in de stad: haar tante Sofia is verdwenen. Er lijken geen aanwijzingen te zijn tot het mo... »
 
 
 
 
 

De schaduw van Lucifer
De schaduw van Lucifer
'Gedegen onderzoek naar het Venetiaanse heden en verleden, twee verhaallijnen die elkaar als in een muziekstuk aanvullen. Con brio.' The Spectator 'Deze Vene... »
 
 
 
 
 

Lizard's Bite
Lizard's Bite
Nic Costa. Life was never black and white in Italy...Something about the place both... »
 
 
 
 
 

Het Bacchus offer
Het Bacchus offer
Langs de Tiber wordt het goed geconserveerde lijk van een tienermeisje gevonden, gekleed in een klassieke toga. Patholoog Teresa Lupo denkt dat het een eeuwe... »