Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Uit de tijd vallen
Uit de tijd vallen
Na het eten staat hij plotseling op, neemt afscheid van zijn vrouw en vertrekt naar 'daar' om - één keer, heel kort - hun dode zoon te zien. <br/>Anders is... »
 
 
 
 
 

Het zigzagkind
Het zigzagkind
Nono, bijna dertien, krijgt voor zijn bar mitswa van zijn vader een verrassingsreisje. Maar dit loopt uit de hand wanneer hij met de elegante meesteroplichte... »
 
 
 
 
 

De stem van Tamar
De stem van Tamar
De stem van Tamar<br/>David Grossman <br/><br/><br/>Een meisje met een groot geheim, een hond met een missie en een jongen die door de hond door de straten v... »
 
 
 
 
 

The Zig Zag Kid
The Zig Zag Kid
The Zigzag Kid »
 
 
 
 
 

Death As A Way Of Life
Death As A Way Of Life
Dispatches from Jerusalem »
 
 
 
 
 

The Book Of Intimate Grammar
The Book Of Intimate Grammar
Aron Kelinfeld is the ringleader among the boys in his Jerusalem neighborhoodbut as his 12yearold friends begin to mature Aaron remains imprisoned in thebody... »
 
 
 
 
 

Het leven speelt met mij
Het leven speelt met mij
Vera groeit op in een welgesteld Joods gezin, maar valt voor Miloš, een arme Servische dorpeling. Samen beleven ze een grootse liefde, versterkt door een mi... »
 
 
 
 
 

Komt een paard de kroeg binnen
Komt een paard de kroeg binnen
In een zaaltje op een industrieterrein ten noorden van Tel Aviv staat de kleine, bebrilde stand-upcomedian Dov Grinstein op het toneel. Elke keer dat het hem... »
 
 
 
 
 

Het duel
Het duel
De twaalfjarige David ontmoette de oude meneer Rosenthal toen hij zich samen met een paar klasgenoten als vrijwilliger aanmeldde voor de actie 'adopteer een ... »
 
 
 
 
 

Zie: liefde
Zie: liefde
Zie: Liefde wordt beschouwd als één van de grote boeken van de twintigste eeuw. Het wordt op scholen gelezen en op universiteiten bestudeerd, en in Jeruzal... »