Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een goede daad
Een goede daad
Wanneer oorlogsveteraan Aloysius Archer in 1949 voorwaardelijk vrijkomt uit de gevangenis, waar hij zat voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd, vestigt... »
 
 
 
 
 

De laatste mijl
De laatste mijl
Nadat hij de afgelopen twintig jaar in de gevangenis heeft gezeten voor de moord op zijn ouders, krijgt Melvin Mars plotseling te horen dat hij vrijgelaten w... »
 
 
 
 
 

Split Second
Split Second
'He was the only one in the room who could see it. His attention stayed there for one beat, two beats, three beats, far too long. Yet who could blame him for... »
 
 
 
 
 

Duister lot pakket
Duister lot pakket
Het verhaalLuAnn Tyler heeft het niet getroffen in dit leven. Veel plezier beleeft ze niet aan haar miserabele baantje als serveerster en al helemaal niet aa... »
 
 
 
 
 

Het proces
Het proces
<p>In het jaar 1968 zet een van raciale spanningen doordrenkte moordzaak het zuiden van de Verenigde Staten in vuur en vlam. Twee advocaten – de een wit, d... »
 
 
 
 
 

Frio como el acero / Stone Cold
Frio como el acero / Stone Cold
Frio como el acero/ Stone Cold »
 
 
 
 
 

Eén minuut voor middernacht
Eén minuut voor middernacht
FBI-agent Atlee Pines leven veranderde voorgoed toen op jonge leeftijd haar tweelingzus Mercy werd ontvoerd – en waarschijnlijk vermoord. Wanhopig zoekt ze... »
 
 
 
 
 

Die Kampagne
Die Kampagne
Die Kampagne »
 
 
 
 
 

Simpele leugens
Simpele leugens
<p>Voormalig politieagent Mickey Gibson is pas sinds kort aan de slag bij ProEye. Haar werk bestaat uit het online traceren van de bezittingen van schatrijke... »
 
 
 
 
 

Verlossing
Verlossing
Tijdens een bezoek aan zijn vroegere woonplaats Burlington in de staat Ohio, wordt Amos Decker benaderd door een man die hij in eerste instantie niet herkent... »