Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

True Blue
True Blue
Mason Mace Perry was a maverick cop on the DC police force until she was kidnapped and framed for a crime. She lost everything - her career, her liberty - an... »
 
 
 
 
 

5 korte verhalen
5 korte verhalen
Ervaar leesplezier voor het gehele gezin met de e-book familiekaart van QINQO. Zowel jong als oud wordt verrast door 5 korte verhalen van de volgende bekende... »
 
 
 
 
 

De samenzwering
De samenzwering
In het Witte Huis bereiden de president en zijn naaste adviseur zich voor op de komende verkiezingen. Wat zij niet weten, is dat zij scherp in de gaten worde... »
 
 
 
 
 

Die Jäger
Die Jäger
Thriller »
 
 
 
 
 

Het motief
Het motief
Walter Dabney is een liefhebbende echtgenoot en vader van vier dochters. Hij heeft een goedlopend bedrijf en leeft een bestaan waar velen jaloers op zouden z... »
 
 
 
 
 

Split Second
Split Second
'He was the only one in the room who could see it. His attention stayed there for one beat, two beats, three beats, far too long. Yet who could blame him for... »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
Als de president van de Verenigde Staten een levensgevaarlijke, onmogelijke en allesbepalende opdracht heeft, tot wie richt hij zich dan?

Will Rob... »
 
 
 
 
 

De schuldigen
De schuldigen
Will Robie is de beste huurmoordenaar die de Verenigde Staten in dienst hebben. Tot nu toe…

Waar ook ter wereld, wie het beoogde slachtoffer ook is, elke ... »
 
 
 
 
 

Das Labyrinth
Das Labyrinth
und seine strukturelle Verfänglichkeit in den Filmen Shining, Persona und Lost Highway »
 
 
 
 
 

In 't hart
In 't hart
 »