Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het vliegende schaap
Het vliegende schaap
<p>Sjors is altijd op zoek naar avontuur, tot grote bezorgdheid van haar vader en moeder. Op een dag laat Sjors zich het bos in lokken en komt daar oog in oo... »
 
 
 
 
 

Liefde 5 ex.
Liefde 5 ex.
'Neem het fenomeen 'liefde op het eerste gezicht'. Dat voelt alsof de bliksem bij je inslaat. Je kijkt iemand in de ogen en je voelt je meteen thuis; alsof j... »
 
 
 
 
 

De Matroos in de Doos
De Matroos in de Doos
De ouders van de zevenjarige Marijn zijn net gescheiden. Samen met zijn moeder verhuist hij naar een kleiner huis. Marijn begrijpt er niks van en is heel boo... »
 
 
 
 
 

De dikke van Daphne
De dikke van Daphne
De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Honderdduizende vrouwen herkenden in het werk v... »
 
 
 
 
 

Typisch Nederlands
Typisch Nederlands
'Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om eens op chatsites van expatste gaan kijken wat zij nu eigenlijk "Typisch Nederlands" vinden. Nou, ikwilde dat ik... »
 
 
 
 
 

Het vliegende schaap
Het vliegende schaap
<p>Dit is het wonderlijke verhaal van Sjors, het schaap dat kon vliegen

Sjors is altijd op zoek naar avontuur, tot grote bezorgdheid van haar vader en moede... »
 
 
 
 
 

Alles is zoals het zou moeten zijn
Alles is zoals het zou moeten zijn
Als Iris na de geboorte van haar zoontje in de steek wordt gelaten door haar jeugdliefde, moet zij als alleenstaande moeder op zoek naar nieuw geluk in de co... »
 
 
 
 
 

Deze is voor jou
Deze is voor jou
Iedere week weet Daphne Deckers duizenden lezers te raken met haar column in <i>De Telegraaf</i>. Altijd spot ze trends voordat het trends zijn, en behandelt... »