Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

BurN-oUT!
BurN-oUT!
Steeds meer mensen gaan gebukt onder aanhoudende negatieve stress. Deze situatie kan leiden tot burn-out, een toestand van extreme uitputting met verlies van... »
 
 
 
 
 

Cursus Shiatsu Stoelmassage
Cursus Shiatsu Stoelmassage
Stoelmassage is ideaal als preventiemiddel tegen stress en burn-out. De massage gebeurt op een speciale stoel bovenop de kledij. Hierdoor is stoelmassage ide... »
 
 
 
 
 

Cijferblokken Giant
Cijferblokken Giant
Dit boek is een HERDRUK met nieuwe titel (vorig boek: ISBN 978 94 036 3656-6). Een CIJFERBLOK puzzel heeft een rooster bestaande uit blokken met 1 tot 5 vakj... »
 
 
 
 
 

Sudoku Tips voor Kids
Sudoku Tips voor Kids
Dit sudoku boek voor kinderen wil meer zijn dan een verzameling van makkelijke puzzels voor beginners.Een sudoku wordt concreet voorgesteld als een huis met ... »
 
 
 
 
 

Futoshiki puzzels
Futoshiki puzzels
Puzzelboek met meer dan 200 FUTOSHIKI puzzels formaat 4x4, 5x5 en 6x6. Er zijn ook puzzels zonder cijfers. Je kan deze puzzels enkel oplossen met behulp van ... »
 
 
 
 
 

VERKIEZINGEN 2024
VERKIEZINGEN 2024
In 2024 draait alles rond de verkiezingen. Eerst het gepuzzel rond de kieslijsten en daarna puzzelen om een coalitie op de been te brengen. Daarom dit puzzel... »
 
 
 
 
 

Kronkelwoordzoeker
Kronkelwoordzoeker
De kronkelwoordzoeker is een leuke variant van de woordzoeker.Bij deze taalpuzzel staan de letters van de woorden naast elkaar, maar op zo’n manier dat men... »
 
 
 
 
 

Viva Vaderdag
Viva Vaderdag
Origineel puzzelboek in thema vaderdag. Het oplossen van logische puzzels is een leuke hobby en ook een goede hersentraining.Dit cadeauboek bevat 250 logisch... »
 
 
 
 
 

Focudoku
Focudoku
Focudoku is een sudoku-cursus waarmee je stapsgewijs technieken leert om sudoku-puzzels op te lossen in stijgende moeilijkheidsgraad.Er zijn 9 basistechnieke... »
 
 
 
 
 

Hitori puzzels
Hitori puzzels
Puzzelboek met 300 HITORI puzzels formaat 6x6, 8x8, 10x10, 12x12 en 15x15. Je kan deze puzzels oplossen met behulp van de 16 technieken die we uitgebreid bes... »