Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Hertogin (Special Aldi 2020)
De Hertogin (Special Aldi 2020)
De adellijke Angelique Latham is de lieveling van haar vader. Als hij op haar achttiende overlijdt, wordt ze door haar halfbroers van hun landgoed in Engelan... »
 
 
 
 
 

Het geschenk
Het geschenk
 »
 
 
 
 
 

Toevallige helden
Toevallige helden
In Toevallige helden van Danielle Steel vindt beveiligingsagente Bernice Adams in het vliegtuig, op een routinevlucht van New York naar San Francisco, een an... »
 
 
 
 
 

De hoogste eer (Special Sony/LIDL 2021)
De hoogste eer (Special Sony/LIDL 2021)
De hoogste eer, de nieuwe roman van Danielle Steel, vertelt het aangrijpende verhaal van een verzetsheldin die ten onrechte wordt beschuldigd van collaborati... »
 
 
 
 
 

Kaleidoscoop
Kaleidoscoop
Sam Walker, Amerikaans soldaat, ontmoet na de bevrijding in Parijs de lieftallige Solange. De twee zijn meteen tot over hun oren verliefd, waarna Sam en Sola... »
 
 
 
 
 

Alles wat schittert
Alles wat schittert
<p>In <em>Alles wat schittert </em>van bestsellerauteur Danielle Steel ligt de wereld aan Coco’s voeten. Als enig kind van liefhebbende en succesvolle oude... »
 
 
 
 
 

Pluk de dag
Pluk de dag
In Pluk de dag, de nieuwe roman van Danielle Steel, verandert het leven van toegewijde huisvrouw en moeder Stephanie Adams drastisch als haar 52-jarige man p... »
 
 
 
 
 

Een speciaal geval
Een speciaal geval
De vroegere filmster Amanda Roberts kent Jack Watson eigenlijk alleen maar als de schoonvader van haar dochter, en als een onverbeterlijke Don Juan.Ze vindt ... »