Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
The Food Of Italy This book was written after Claudia Roden spent a year in Italy researching the subject of food. It covers: regional recipes; country cooking; the bravura of... »
Duizend-en-een smaken Claudia Roden keert in dit betoverende boek terug naar Turkije, Libanon en Marokko en gaat op speurtocht naar nieuwe en oude receptuur uit die landen. Tevens... »
Tamarind And Saffron This cookbook's recipes are drawn from many Middle Eastern countries, including Morocco, Egypt, Turkey, Lebanon, Algeria and Iran for every occasion, from si... »
De smaken van Italië 'De smaken van Italië' is een bekroonde klassieker en geschreven door de belangrijkste culinair auteur van dit moment. Toen het boek in 1989 voor het eerst ... »
De smaken van Spanje Claudia Roden, autoriteit op het gebied van de mediterrane, Noord-Afrikaanse en Italiaanse keuken, richt in dit standaardwerk haar scherpe blik met ongeëven... »