Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het been van Heleen
Het been van Heleen
Heleen en Tim springen op het schoolplein van de ene bank naar de andere. Als Heleen uitglijdt komt ze heel ongelukkig terecht.<br/>'Au, au, mijn been!' huil... »
 
 
 
 
 

Robbie en Ronnie
Robbie en Ronnie
Robbie en Ronnie zijn vrienden door dik en dun: Robbie is dik en Ronnie is dun. Op hun vrije woensdagmiddag gaan ze naar het zwembad. Tijdens het zwemmen vin... »
 
 
 
 
 

De diabetes van Daan
De diabetes van Daan
Daan is moe en voelt zich niet fit.'Mag ik wat drinken?' vraagt hij.'Alweer? Je hebt net limonade gehad,' zegt zijn moeder.'Ja, maar ik heb zo'n dorst,'zegt ... »
 
 
 
 
 

De MS van Tess
De MS van Tess
'Morgen gaan we naar de huisarts,' zegt haar moeder 's middags. 'Ik weet niet wat er met je is. Je bent zo moe de laatste tijd. En nu heb je ook nog last van... »
 
 
 
 
 

Robbie And Ronnie
Robbie And Ronnie
 »
 
 
 
 
 

De ogen van Olivia
De ogen van Olivia
Op een dag komt Olivia sip thuis. Ze hebben haar uitgescholden voor 'schele'.'Ben ik echt een schele?' vraagt ze. 'Dat wil ik niet.''Nou, je rechteroog kijkt... »
 
 
 
 
 

Mantelzorg en werk in balans
Mantelzorg en werk in balans
Werk en zorg horen beiden bij het leven. Hoe creëert een werkende mantelzorger een goede balans tussen arbeid en zorg, tussen werk en privé? Wat kunnen pro... »
 
 
 
 
 

De diabetes van Daan
De diabetes van Daan
Daan is moe en voelt zich niet fit. 'Mag ik wat drinken?' vraagt hij.<br/>'Alweer? Je hebt net limonade gehad,' zegt zijn moeder.<br/>'Ja, maar ik heb zo'n d... »
 
 
 
 
 

Kortsluiting
Kortsluiting
MS is een slopende ziekte die vaak moeilijk te begrijpen is voor de buitenwereld. De ene dag voel je je goed, de andere dag kun je niet lopen van de pijn of ... »
 
 
 
 
 

De kop van Jop
De kop van Jop
Jop doet zijn ogen weer dicht. Hij heeft geen zin om te praten. Hij voelt zich ziek en zijn hoofd doet zeer. Net alsof iemand er met een hamer op heeft gesla... »