Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stralingsbescherming
Stralingsbescherming
 »
 
 
 
 
 

Fataal spel
Fataal spel
Het Clavis-debuut van de populaire boekvlogger Chinouk Thijssen. Een zenuwslopende young adult.Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is... »
 
 
 
 
 

Museumnacht
Museumnacht
Een jaar geleden werd er een gruwelijke meervoudige moord gepleegd in het Instamuseum. De dader werd doodgeschoten, maar het museum bleef dicht. Op internet ... »
 
 
 
 
 

Notebook Truth or Dance
Notebook Truth or Dance
Een notebook vol avontuurlijke ideeën, schetsen, wilde plannen of to-dolijstjes … Het is aan jou om er je eigen, unieke boek van te maken. »
 
 
 
 
 

Happyland
Happyland
Als er in het saaie dorpje Zevenstroom een nieuwe burgemeester wordt aangesteld, iemand van buiten het dorp, zijn alle inwoners in rep en roer. Maar al snel ... »
 
 
 
 
 

Hopeloze prinses
Hopeloze prinses
Deze verhalenbundel, waarin Chinouk haar scherpe mening niet onder stoelen of banken steekt, is voorzien van de nodige dosis zelfspot en doorspekt met humor.... »
 
 
 
 
 

Stroomstoring
Stroomstoring
Wanneer vijf leerlingen nog als laatsten op school zijn, gaat plots het luchtalarm af. In een fabriek aan de grens met Duitsland is na een stroomstoring een ... »