Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Colour Blind
Colour Blind
 »
 
 
 
 
 

Tilly 3
Tilly 3
 »
 
 
 
 
 

De zon breekt door
De zon breekt door
<p><strong>Het derde en ontroerende laatste deel van de <em>Maisie</em>-trilogie</strong></p><p><strong>Hamilton verschijnt voor het eerst in Maisies leven a... »
 
 
 
 
 

Van huis
Van huis
<p>Mary Ann Shaughnessy is een spontaan, hartelijk en zeer levendig meisje, dat het met de waarheid niet altijd even nauw neemt. In dit verhaal wordt Mary An... »
 
 
 
 
 

In elkaars armen
In elkaars armen
<p>De boeken van Catherine Cookson zijn zonder uitzondering stille eversellers

In 1945 keert Matthew Wallingham na jaren aan het front terug naar ... »
 
 
 
 
 

Verliefd
Verliefd
Meneer Lord is diep geschokt als hij Mary Ann aantreft bij een kudde schapen, uit volle borst een liefdesliedje zingend. Hij had gehoopt dat een dergelijk ge... »
 
 
 
 
 

Een meisje met moed
Een meisje met moed
<p>Het leven van de jonge Mary Ann gaat niet in alle opzichten over rozen. Ze is een spontaan, levendig meisje, dat het echter met de waarheid niet altijd ev... »
 
 
 
 
 

De harde strijd om het bestaan
De harde strijd om het bestaan
In de achterbuurten van het mijnwerkersstadje Tyneside slaat het leven meedogenloos toe. De mannen, als ze al werk hebben, zetten hun loon direct om in drank... »
 
 
 
 
 

Een schuilplaats voor het hart
Een schuilplaats voor het hart
<p>Deze meeslepende en intens ontroerende roman speelt zich af in de jaren dertig tot aan de Tweede Wereldoorlog.</p><p>Abel Mason, ongelukkig getrouwd met d... »