Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Heksenbloed
Heksenbloed
Ergens op de wereld is iemand die ik liefheb. Ik hoor bij hem en hij hoort bij mij. Het stond al in de sterren geschreven, nog voordat ik geboren werd. Zo ga... »
 
 
 
 
 

A Feather of Stone
A Feather of Stone
A Feather of Stone »
 
 
 
 
 

Spellbound
Spellbound
Morgan continues to discover her powers as a blood witch of the Woodbane clan. Her powers are now so strong that she is in danger from others in her clan and... »
 
 
 
 
 

Lotsbestemming
Lotsbestemming
Ik dacht dat het ergste achter me lag. Mijn carrière als Zoeker is voorbij. Maar er hangt me iets boven het hoofd... iets uit het verleden. De weg die ik mo... »
 
 
 
 
 

3x Wicca
3x Wicca
<p>De Wicca-reeks van Cate Tiernan is een wereldwijd succes. Alleen al in Nederland zijn er</p><p>inmiddels ruim 90.000 exemplaren van haar boeken verkocht. ... »
 
 
 
 
 

3 x wicca Triologie deel 5
3 x wicca Triologie deel 5
De Wicca-reeks van Cate Tiernan is een wereldwijd succes. Alleen al in Nederland zijn er inmiddels ruim 80.000 exemplaren over de toonbank gegaan. »
 
 
 
 
 

3x wicca omnibus
3x wicca omnibus
Ik weet dat ik geen gewone tiener ben.</br>Ik zie dingen, voel alles op een nieuwe manier.</br>Ik kan dingen die normale mensen niet kunnen.</br>Machtige din... »