Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ketting van goud
Ketting van goud
<p>LUXE EDITIE</p><p><strong><em>Ketting van goud</em> is het eerste deel in <em>De laatste uren</em>-trilogie van internationale bestsellerauteur Cassandra ... »
 
 
 
 
 

Vacations from Hell
Vacations from Hell
Vacations from Hell »
 
 
 
 
 

De Gouden Toren
De Gouden Toren
Callum Hunt heeft de afgelopen vier jaar magische training gehad op het Magisterium, waar hij vocht tegen chaos en het kwaad. Uiteindelijk versloeg hij het l... »
 
 
 
 
 

Stad van beenderen
Stad van beenderen
De vijftienjarige Clary woont met haar moeder in New York. Wanneer zij wordt ontvoerd, komt Clary achter het familiegeheim: haar moeder behoorde ooit tot een... »
 
 
 
 
 

Stad van verloren zielen
Stad van verloren zielen
Clary ontdekt dat Lilith er op magische wijze voor heeft gezorgd dat Jace samenspant met de boosaardige Sebastian en dat hij nu een dienaar van het kwaad i... »
 
 
 
 
 

De IJzeren Prinses
De IJzeren Prinses
<p>Axel Mortmain wil De Helse Creaties, een leger van meedogenloze wezens, inzetten om de schaduwjagers te vernietigen. Om zijn plannen ten uitvoer te kunnen... »
 
 
 
 
 

Stad van Glas
Stad van Glas
Stad van Glas is het derde deel in de Kronieken van de Onderwereld-serie van Cassandra Clare. Om het leven van haar moeder te redden, zal Clary Fray de Stad ... »
 
 
 
 
 

Magisterium boek 1 - De IJzerproef
Magisterium boek 1 - De IJzerproef
<p>De 12-jarige Callum Hunt is van jongs af aan opgegroeid met drie regels:
1: Vertrouw nooit een tovenaar
2: doe nooit mee aan de IJzerproef
3: Ga nooit na... »