Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

The Stranger
The Stranger
A local woman is killed in a tragic car crash. It's a strange accident -... »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind
Erica Falck is geschokt als ze een nazi-medaille ontdekt tussen de bezittingen van haar overleden moeder. De zoektocht naar de herkomst van de medaille breng... »
 
 
 
 
 

The Ice Princess
The Ice Princess
The Ice Princess »
 
 
 
 
 

Gouden kooi
Gouden kooi
Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar... »
 
 
 
 
 

Gouden kooi
Gouden kooi
Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun gelu... »
 
 
 
 
 

Vrouwen zonder genade
Vrouwen zonder genade
Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdg... »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
 »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
<i>Ijsprinses</i> speelt zich af in het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust, waar achter de ogenschijnlijk fraaie kanten van een kleine gemeenschap ... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
In Leeuwentemmer, het nieuwe boek van Camilla Läckberg houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met ee... »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind
 »