Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Near Dark
Near Dark
 »
 
 
 
 
 

Zwarte lijst
Zwarte lijst
<b>Dan Brown noemt Brad Thor de `auteur van de headlines van morgen; nog voordat de Snowden-affaire aan het licht kwam schreef Thor <i>Zwarte lijst</i>. Een ... »
 
 
 
 
 

The First Commandment
The First Commandment
In the dead of night 5 of the most dangerous detainees at Guantanamo Bay areloaded into a Boeing 727 and set free. 6 months later counterterrorism agentScot ... »
 
 
 
 
 

Use of force
Use of force
<b>Brad Thor is opnieuw angstaanjagend actueel.'Iedereen die denkt dat je alleen bang hoeft te zijn voor de angst zelf, heeft Scot Harvath nog niet ontmoet.'... »
 
 
 
 
 

Zwarte lijst
Zwarte lijst
Dan Brown noemt Brad Thor de 'auteur van de headlines van morgen'; nog voordat de Snowden-affaire aan het licht kwam schreef Thor <i>Zwarte lijst</i>. Een in... »
 
 
 
 
 

Foreign Influence
Foreign Influence
Foreign Influence »
 
 
 
 
 

Near Dark (schemering)
Near Dark (schemering)
Op het hoofd van de beste Amerikaanse spion is zojuist de grootstebeloning ooit gezet. Zijn enige hoop om te overleven is door snelleren slimmer te zijn dan ... »
 
 
 
 
 

Vrije val 25 ex.
Vrije val 25 ex.
<b>WAT ER VOORAFGAAT AAN BRAD THORS NIEUWE THRILLER: <i>GEHEIME ORDE</i>Wat Scot Harvath in de vaalgroene tinten van de nachtkijker zag, leek niet te kloppen... »
 
 
 
 
 

Full Black
Full Black
A Thriller »
 
 
 
 
 

Spymaster
Spymaster
In Europa heeft een onbekende organisatie het op diplomaten gemunt. In de Verenigde Staten eist een bondgenoot dat de identiteit van een hooggeplaatste under... »