Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Operatie Snow Dragon
Operatie Snow Dragon
<b>'Brad Thor is de auteur van de headlines van morgen.' - Dan Brown'De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum.' - <i>Chicago Tribune</i></b>Nadat een CIA... »
 
 
 
 
 

Use of force
Use of force
<b>Brad Thor is opnieuw angstaanjagend actueel.'Iedereen die denkt dat je alleen bang hoeft te zijn voor de angst zelf, heeft Scot Harvath nog niet ontmoet.'... »
 
 
 
 
 

Near Dark (schemering)
Near Dark (schemering)
Op het hoofd van de beste Amerikaanse spion is zojuist de grootstebeloning ooit gezet. Zijn enige hoop om te overleven is door snelleren slimmer te zijn dan ... »
 
 
 
 
 

Foreign Influence: A Thriller
Foreign Influence: A Thriller
A Thriller »
 
 
 
 
 

Foreign Influence
Foreign Influence
Foreign Influence »
 
 
 
 
 

Spymaster
Spymaster
In Europa heeft een onbekende organisatie het op diplomaten gemunt. In de Verenigde Staten eist een bondgenoot dat de identiteit van een hooggeplaatste under... »
 
 
 
 
 

Black Ops
Black Ops
<b>Sommige missies zijn zo delicaat en dodelijk dat ze simpelweg niet mogen bestaan.<br/><br/>'De erfgenaam van Tom Clancy en Robert Ludlum.' <i>Chicago Trib... »
 
 
 
 
 

Geheime orde
Geheime orde
<b>Nr 1. in Amerikaanse bestsellerlijsten! Met <i>Geheime orde</i> bewijst Brad Thor opnieuw dat hij niet alleen boven op de actualiteit zit, maar ook dat hi... »
 
 
 
 
 

State of the Union
State of the Union
State of the Union »
 
 
 
 
 

The First Commandment
The First Commandment
In the dead of night 5 of the most dangerous detainees at Guantanamo Bay areloaded into a Boeing 727 and set free. 6 months later counterterrorism agentScot ... »