Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De kracht van het ijs
De kracht van het ijs
Om olie van de bitterkoude North Slope naar de ijsvrije haven van Valdez in het zuiden te transporteren, wordt dwars door Alaska de duurste pijplijn aller ti... »
 
 
 
 
 

De smaak van de vrijheid
De smaak van de vrijheid
BOB MENDESEen emotioneel geladen roman over de verboden liefde tussen een vijftienjarige gevangene van een concentratiekamp en een tien jaar oudere boerin di... »
 
 
 
 
 

Top secret
Top secret
Charlotte Kramer, de eerste vrouwelijke president van Amerika, is net aan een tweede termijn begonnen. Ze zal zich nu moeten bewijzen! Maar er zijn meer vrou... »
 
 
 
 
 

Het Chunnel syndroom
Het Chunnel syndroom
 »
 
 
 
 
 

Medeschuldig
Medeschuldig
Jozef Heine, een joods kunstschilder, wordt op latere leeftijd geplaagd door gewetenswroeging over zijn rol bij de gebeurtenissen in Sabra en Sjatila en de d... »
 
 
 
 
 

Spannende verhalen
Spannende verhalen
 »
 
 
 
 
 

Vergelding
Vergelding
Schokkende onthullingen over zijn verleden brengen een Belgisch industrieel handelsagent ertoe voor de IsraĆ«lische Mossad te gaan werken. Hij infiltreert in... »
 
 
 
 
 

Bloedrecht
Bloedrecht
Erasmus Jacobs is een mislukkeling, erfelijk belast met bezitsdrang, die wordt aangewakkerd door een kinderlijke adoratie voor zijn ter dood veroordeelde vad... »