Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tijn in de winkel
Tijn in de winkel
Tijn in de winkel</br></br>Een boek over de belevenissen van Tijn in de supermarkt, met gedetailleerde illustraties waarin peuters al snel hun "eigen" superm... »
 
 
 
 
 

Circus!
Circus!
Boem-boem-retteketet, het circus gaat beginnen! Het kleine clowntje Bambino kijkt vol bewondering naar al die artiesten: de acrobaten, de olifanten, de clown... »
 
 
 
 
 

Billen buikje benen
Billen buikje benen
 »
 
 
 
 
 

Billen Buikje Boelieboem
Billen Buikje Boelieboem
Billen Buikje Boelieboem is een cd met een tekstboekje. Op de cd staan 23 vrolijke meedoeliedjes voor baby&apos;s, peuters en kleuters bij prentenboeken van ... »
 
 
 
 
 

Kinderboerderij
Kinderboerderij
Kinderboerderij</br></br>Deze klassieker die voor het eerst verscheen in 1994 kreeg in het daaropvolgende jaar de Kiekeboekprijs voor het beste peuterboek, d... »
 
 
 
 
 

Dag giraf
Dag giraf
 »
 
 
 
 
 

Auto's op de weg
Auto's op de weg
Alle auto’s staan in de file! Piet de politieman zit op zijn motor samen met zijn hond Kwispel. Maar dan gaat Kwispel ervandoor. Piet gaat op zoek naar zijn... »
 
 
 
 
 

Sinterklaas en Pierewiet
Sinterklaas en Pierewiet
Pierewiet mag voor het eerst mee op de boot met Sinterklaas. Hij zwaait, strooit en deelt pakjes uit als een echte Piet. Maar het is duidelijk dat Pierewiet ... »
 
 
 
 
 

Het is Kerstmis
Het is Kerstmis
Kaj en Lizzie pakken de dozen met kerstspullen uit. Ze ontdekken de houten poppetjes van de kerststal en gaan ermee spelen, terwijl Lizzie erbij vertelt. Ove... »