Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Cruijff!
Cruijff!
Het succesverhaal dat leest als een spannend jongensboek
Cruijff is meer dan een voetballer, hij is een symbool. De woordvoerder van een nieuwe generatie die... »
 
 
 
 
 

Parijs
Parijs
 »
 
 
 
 
 

Languedoc-Roussillion Camargue
Languedoc-Roussillion Camargue
Wilt u tijdens uw vakantie actief ontspannen? Dan zijn de ANWB Actief en Anders reisgidsen bij uitstek geschikt voor u! Door de grote hoeveelheid aangeboden ... »
 
 
 
 
 

Jeuk
Jeuk
 »
 
 
 
 
 

Cruijff! De magere jaren 1973-1982
Cruijff! De magere jaren 1973-1982
Zomer, 1973. De 26-jarige Johan Cruijff tekent bij FC Barcelona en wordt herenigd met zijn oude coach Rinus Michels. Voor het eerst in veertien jaar wordt he... »
 
 
 
 
 

Een klein ploegje
Een klein ploegje
Held en verteller van Een klein ploegje is Bert, die we volgen vanaf zijn geboorte in 1942 tot en met zijn volwassenwording (‘wat dat ook mag zijn’) eind j... »
 
 
 
 
 

Jura
Jura
ANWB Actief is de reisgids voor de actieve vakantieganger.De gids is bedoeld voor reizigers die binnen Europa op vakantie gaan en ter plekke een aantal dagto... »
 
 
 
 
 

'n Vriend
'n Vriend
Bert Hiddema
'n Vriend
Andr azes, geboren en getogen in de Pijp, veroverde heel Nederland met zijn levenspop, die uit ieders hart is gegrepen. Blues noemde h... »
 
 
 
 
 

De Olympische Spelen Amsterdam 1928
De Olympische Spelen Amsterdam 1928
Het Olympisch Stadion van toen is nog steeds als getuige aanwezig in het Amsterdam van vandaag. De unieke foto's in dit omvangrijke fotoboek laten het in zij... »