Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Gebroken Wereld
De Gebroken Wereld
(POD) De Gebroken Wereld is het achtste deel van Bernhard Hennens Drakenelfen-epos. De reeks is, na De Elfen en Elfenridders, de derde grote cyclus over de v... »
 
 
 
 
 

Elfenritter 1. Die Ordensburg
Elfenritter 1. Die Ordensburg
Elfenritter 1. Die Ordensburg »
 
 
 
 
 

De zoon van de godin
De zoon van de godin
De Zoon van de Godin is het negende deel van Bernhard Hennens Drakenelfen-epos. De reeks is, na De Elfen en Elfenridders, de derde grote cyclus over de verbo... »
 
 
 
 
 

Rabensturm
Rabensturm
Rabensturm »
 
 
 
 
 

Hemelvuur
Hemelvuur
Hemelvuur is het zesde deel van Bernhard Hennens Drakenelfen-epos. De reeks is, na De Elfen en Elfenridders, de derde grote cyclus over de verborgen geschied... »
 
 
 
 
 

Skanga
Skanga
Skanga – Met het Oog op de Hemel is het exclusieve korte verhaal dat eerder verscheen in Bernhard Hennens Elfenwinter, het tweede deel van zijn reeks over ... »
 
 
 
 
 

Drakenelfen 3 - De diepe stad (POD)
Drakenelfen 3 - De diepe stad (POD)
(POD) Met de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zi... »
 
 
 
 
 

Drakenelfen
Drakenelfen
Met de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus over de verborgen geschiedenis van zijn elf... »
 
 
 
 
 

Het groene licht
Het groene licht
Het Groene Licht is het tweede deel van Bernhard Hennens Drakenelfen-epos. De reeks is, na De Elfen en Elfenridders, de derde grote cyclus over de verborgen ... »