Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Horrorarium
Horrorarium
Kan een tulp ontaarden in horror? Ja, het kan.
Want alles is mogelijk in deze bundle fantastische verhalen, van zeven toonaangevende griezelauteurs in Nederl... »
 
 
 
 
 

Sunset Bay
Sunset Bay
Vietnamveteraan Bob Stone, sjoemelaar en ladies man met pensioen, kan je heel wat vertellen over het leven. En zonder dat hij het zelf beseft helaas ook over... »
 
 
 
 
 

Sir Lancelot en de robotten
Sir Lancelot en de robotten
Robin is de schildknaap van Sir Lancelot, ooit ridder van de Ronde Tafel. De aan lager wal geraakte ridder moet nu de eindjes aan elkaar knopen door het winn... »
 
 
 
 
 

Surprise
Surprise
Luchtige tragikomische roman over het menselijke tekort. Bizarre vertellingen waarin de lezer telkens op het verkeerde been wordt gezet.Surprise ontsluiert d... »
 
 
 
 
 

Fahrenheit: Strafstudie
Fahrenheit: Strafstudie
Liefde maakt blind. Dat ondervindt ook Nils Smeets een brave scholier die een strafstudie oploopt door zijn passie voor Nina. Maar zijn ogen gaan open als hi... »
 
 
 
 
 

DON KAMELEON en de geheime tempel
DON KAMELEON en de geheime tempel
Don Kameleon wordt samen met twaalf andere spionnen opgeroepen door Big Gekko Dikke Nekko. De opperspion en oprichter van het Geheim Dierenverbond laat hem n... »
 
 
 
 
 

Santa Monica
Santa Monica
1950-2010 »
 
 
 
 
 

Stampvol spannende verhalen
Stampvol spannende verhalen
Voor iedereen die van lezen houdt<br/>Want iedereen moet de kans krijgen om te leren lezen en schrijven<br/><br/>Meer dan 76 miljoen kinderen in ontwikkeling... »