Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Director's Cut
Director's Cut
In Director¿s Cut we enter the mind of Snaporaz, the lion of Italian... »
 
 
 
 
 

Heijermans!
Heijermans!
 »
 
 
 
 
 

Een schitterend gebrek
Een schitterend gebrek
<p>Lucia en Giacomo Casanova leren elkaar kennen op een feest nabij Venetië, worden verliefd en beloven elkaar eeuwige trouw. Snel daarna verdwijnt Lucia zo... »
 
 
 
 
 

Mrs. Degas
Mrs. Degas
Parijs, 1912. Edgar Degas, de schilder, is blind geworden.
Wanneer hij zijn huis uit moet, duikt een jonge vrouw op om zijn archieven te helpen ordenen. Zij ... »
 
 
 
 
 

De overgave - grote letter
De overgave - grote letter
<em>De overgave</em>, gebaseerd op historische feiten, is een roman over hoop, wraak en nietsontziende liefde. Arthur Japin ontving er de NS-Publieksprijs 20... »
 
 
 
 
 

Goed Volk
Goed Volk
 »
 
 
 
 
 

Zeep set 10 ex.
Zeep set 10 ex.
Heerlijk is het als Arthur Japin over toneel schrijft! Zijn levenslust en schrijflust spatten dan van de pagina's, zo ook in het Literaire Juweeltje 'Zeep'. ... »
 
 
 
 
 

Het lied van de moeder (set 4 ex)
Het lied van de moeder (set 4 ex)
Arthur Japin <br/>Het lied van de moeder<br/>Topauteur Arthur Japin schreef speciaal voor MatchBoox een kort verhaal in een luciferdoosje. 'Het Lied van de m... »
 
 
 
 
 

Wat stilte wil
Wat stilte wil
Zingen is Anna's grote geluk. Zij heeft de stem, het talent en de ambitie, maar een carrière als zangeres is voor een meisje uit haar milieu eind negentiend... »
 
 
 
 
 

Virtual realities
Virtual realities
Door de enorme successen die Arthur Japin met zijn romans heeft, zou bijna worden vergeten dat hij ook een schrijver van korte verhalen is. Niet minder dan v... »