Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tot dienen geroepen
Tot dienen geroepen
Leven wij niet in een verrukkelijk tijdsgewricht? Alle voegen en gaten van de maatschappij sidderen van wat met een containerbegrip spiritualiteit heet. Een ... »
 
 
 
 
 

Benedictus XVI
Benedictus XVI
Dit boek is een inleiding in het denken van emeritus-paus Benedictus XVI, één van de meest vooraanstaande theologen in de tweede helft van de twintigste ee... »
 
 
 
 
 

Tools of Belief
Tools of Belief
Tools of Belief »
 
 
 
 
 

Bosch Requiem 2010
Bosch Requiem 2010
Jheronimus Bosch (ca. 1450-1516) was lid van deIllustre Lieve Vrouwe Broederschap. Vanuit hetZwanenbroedershuis – op steenworp afstand vande Sint-Janskathed... »
 
 
 
 
 

Drinken van de beker
Drinken van de beker
Drinken van de beker is overgave in gemeenschap verbinding in vriendschap reiniging in bekering beleving van gerechtigheid ondervinding van zegening ontmoeti... »
 
 
 
 
 

Ongeordende liefde
Ongeordende liefde
Een openhartig boek, waarin priester en schrijver Antoine Bodar zich uitspreekt over homoseksualiteit. <br/><br/> Over oorzaken, het sektarisme van de homobe... »
 
 
 
 
 

Droef gemoed
Droef gemoed
Depressie is een monster dat je telkens weer overvalt. Het trekt je mee omlaag, het liefst blijf je in bed en wil je niemand zien. En de vraag dringt zich op... »
 
 
 
 
 

Vervulling in bekering
Vervulling in bekering
Vervulling in bekering van Antoine Bodar bestaat uit overwegingen voor een troostrijker en liefdevoller leven. In de huidige tijd wekt een term als bekering ... »