Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jip en Janneke spelen buiten
Jip en Janneke spelen buiten
Jip en Janneke zijn dol op buiten spelen. Jip stept het hardst en Janneke kan touwtjespringen als de beste. Maar het liefst spelen ze samen. Op de wip, schat... »
 
 
 
 
 

Welterusten Pluk!
Welterusten Pluk!
Pluk, Aagje en de Stampertjes liggen heerlijk in hun hangmatjes. Ze zijn klaar om te gaan slapen. Welterusten! Een zacht en kleurig stofboekje voor alle kle... »
 
 
 
 
 

Een dag met Jip en Janneke
Een dag met Jip en Janneke
Elke dag is een feestje met Jip en Janneke. Vandaag gaan ze na het ontbijt met Takkie en Siepie naar buiten, ze helpen moeder met stofzuigen en eten heel vee... »
 
 
 
 
 

Troost voor dames
Troost voor dames
Annie M.G. Schmidt heeft met haar cursiefjes, kinderboeken, cabaretliedjes, `De familie Doorsnee , `Pension Hommeles , `Heerlijk duurt het langst en `Ja zus... »
 
 
 
 
 

Poëzieplacemats Plint
Poëzieplacemats Plint
Voor een fijn ontbijt, even een boterhammetje tussendoor of snel tafeldekken zijn deze poëzieplacemats heel geschikt. Je hebt de tafel in een handomdraai po... »
 
 
 
 
 

Minoes
Minoes
Juffrouw Minoes was vroeger poes. Ze spint, krabt, geeft kopjes en houdt nog steeds van vogeltjes. En ook al is ze nu een gewoon meisje, toch zingt ze af en ... »
 
 
 
 
 

Pluk redt de dieren
Pluk redt de dieren
In de Petteflet woont niet alleen Pluk met zijn kraanwagentje, maar ook het nogal wilde jongetje Spijtebijt. Pluk en Spijtebijt zijn op een dag op bezoek in ... »
 
 
 
 
 

Het huis van Jip en Janneke
Het huis van Jip en Janneke
Speel mee met Jip en Janneke!
In hun huis kun je een taart bakken in de oven, een bad nemen of je verstoppen op zolder. En buiten kun je de kippen voeren, d... »
 
 
 
 
 

Die geheimnisvolle Minusch
Die geheimnisvolle Minusch
Die geheimnisvolle Minusch - CD »