Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Refomeisje
Refomeisje
‘Ik ben geboren op het erf van het verbond en mijn moeder zei dat dit een voorrecht was. Dat wilde ik graag geloven. Stel je voor, dat ik niet geboren was ... »
 
 
 
 
 

MamAgenda
MamAgenda
<p>‘De MamAgenda 2021’ is een creatieve, inspirerende must-have agenda voor alle moeders en moeders-in-spé. Met de vertrouwde 3 x R, maar dan net een be... »
 
 
 
 
 

Heb lief gezinsagenda
Heb lief gezinsagenda
Agenda met één weekoverzicht per spread! Voldoende ruimte om de afspraken voor alle gezinsleden bij te houden. Elke week is er een quote, bijbeltekst of il... »
 
 
 
 
 

Ben je mooi gezegend mee
Ben je mooi gezegend mee
Een heerlijk cadeauboek voor iedereen die van korte teksten houdt. Maar let op: hapklare brokken zijn het niet. Denk om uw (kunst)gebit. Te gebruiken als ope... »
 
 
 
 
 

Dingetjes van dertigers
Dingetjes van dertigers
Dingetjes voor dertigers is laagdrempelig, persoonlijk en herkenbaar voor dertigers, bijna-dertigers en begin-veertigers. Een boeiend boek over een dynamisch... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de Hoogste
Het geheim van de Hoogste
Puntig, praktisch en poëtisch. Zo kun je dit psalmendagboek omschrijven.In 366 stukjes worden alle psalmen behandeld, ook de ‘lastige’ en onbekende psal... »
 
 
 
 
 

LEEF! Familieplanner
LEEF! Familieplanner
<p>De 'Leef! Familieplanner‘ en de 'Leef! Agenda 2021' zijn sprankelende agendaproducten die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigen tot bezieling en... »
 
 
 
 
 

Koolmees zingt vals
Koolmees zingt vals
Vier mini-prentenboeken over vogeltjes die kinderen in de achtertuin tegen kunnen komen. In mooie eenvoudige zinnen en bijzonder rijk geïllustreerd, komen d... »
 
 
 
 
 

Getrouwd zijn is de hemel niet
Getrouwd zijn is de hemel niet
'Getrouwd zijn is de hemel niet' is een huwelijksboek dat helemaal anders is. Annemarie weet de lezer te raken met haar korte, prikkelende teksten. Hilarisch... »
 
 
 
 
 

LEEF! Familieplanner
LEEF! Familieplanner
Deze handige weekplanner is bestemd voor de hele familie en biedt voor zes gezinsleden plaats voor het noteren van afspraken. Iedereen week begint op zondag.... »