Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Groener gras
Groener gras
Annelies Verbeke schreef een keur van ongewone verhalen over mensen die je buren zouden kunnen zijn, maar die er een ‘afwijkende’ levensstijl op na houde... »
 
 
 
 
 

Patrick pakket
Patrick pakket
 »
 
 
 
 
 

Dertig dagen
Dertig dagen
Alphonse is met zijn geliefde Kat verhuisd naar de Vlaamse Westhoek. Ver weg van het drukke Brussel en het wisselvallige muzikantenbestaan is hij gelukkig me... »
 
 
 
 
 

Jij
Jij
<p>‘In elk van mijn verhalenbundels zit minstens één verhaal vanuit tweede persoon enkelvoud. Jij. Ik hou daarvan. In Jay McInerneys <em>Bright Lights, B... »
 
 
 
 
 

Naar de stad
Naar de stad
Sanneke van Hassel en Annelies Verbeke bundelen de mooiste stadsverhalen van de 21ste eeuw. De lezer maakt een reis rond de wereld in korte verhalen van inte... »
 
 
 
 
 

September
September
We beginnen iets nieuws: een te koesteren reeks over de maanden van het jaar.<p><p>Elke maand schrijft een eersteklas schrijver een boekje over de maand waar... »
 
 
 
 
 

Pionier (set van 10 ex)
Pionier (set van 10 ex)
Annelies Verbeke – PionierDe Vlaamse schrijfster Annelies Verbeke, die in 2003 met een klap de literatuur binnenviel met haar geweldige roman Slaap!, koos ... »
 
 
 
 
 

Themis
Themis
 »