Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verbonden
Verbonden
Cipier en gevangene Geliefden. Zielsverwanten.

Dat zijn we, en nog meer.

We dachten het ergste gehad te hebben. We dachten dat er eindelijk een kans was op... »
 
 
 
 
 

Vreselijke schoonheid
Vreselijke schoonheid
Een familiecontract. Een duistere deal. Geen ontsnapping mogelijk.Ik heb hem elf jaar geleden ontmoet. Een jaar later was ik met hem verloofd. Nu komt hij me... »
 
 
 
 
 

Mijn Kwelling
Mijn Kwelling
Hij kwam me ‘s nachts halen, een wrede, aantrekkelijke vreemdeling uit een van Ruslands gevaarlijkste gebieden. Hij martelde me, vernietigde me en verwoest... »
 
 
 
 
 

Aantrekking
Aantrekking
Mia is volledig aan Korum overgeleverd nu ze in Lenkarda is, de grootste Krinar-nederzetting op aarde. Ze kan hier niet weg en ze heeft geen idee hoe ze zelf... »
 
 
 
 
 

Mijn Obsessie
Mijn Obsessie
Midden in de nacht heb ik haar ontvoerd. Ik heb haar gekooid omdat ik niet zonder haar kan leven. Ze is mijn ware liefde, mijn verslaving, mijn obsessive.Ik ... »
 
 
 
 
 

Gevangen
Gevangen
Hij is mijn vijand... en mijn opdracht.Eén nacht, meer zou het niet zijn. Eén nacht vol ruwe, intense passie.Het neerstorten van zijn vliegtuig had het ein... »
 
 
 
 
 

Mijn lot
Mijn lot
We zijn vijanden door het lot. We zijn geliefden door het lot.In een andere wereld zijn we voor elkaar gemaakt.Niet in deze wereld.NB: voor een optimale lees... »
 
 
 
 
 

Gebonden
Gebonden
Mijn nieuwe gevangene is een gekmakende combinatie van volgzaam maar opstandig, kwetsbaar en toch sterk. Ik moet achter haar geheimen zien te komen, maar dat... »
 
 
 
 
 

Mijn toekomst
Mijn toekomst
Ik vocht tegen mijn lot en won. Ik sloot een pact met de duivel om haar bij me te houden.Het had voorbij moeten zijn. We hadden gelukkig moeten zijn.Jammer g... »
 
 
 
 
 

Aanbidding
Aanbidding
Wanneer een meedogenloze vijand eindelijk toeslaat, wordt de relatie van Mia en Korum erger op de proef gesteld dan ooit tevoren. Maar het zijn Korums eigen ... »