Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Evi, Nick en ik
Evi, Nick en ik
Dit boek gaat over de raarste zomer van mijn leven. Het begon ermee dat Nick uit groep acht voor het eerst tegen me praatte. En diezelfde dag wilde Evi opeen... »
 
 
 
 
 

Meisje nummer 18
Meisje nummer 18
Hanna van elf moet helemaal alleen naar het weeshuis. Haar vader en moeder zijn er niet meer en haar enige zusje is gestolen door een enge man met een bieten... »
 
 
 
 
 

Gips
Gips
Eén dag. Eén ziekenhuis. Bergen sneeuw. En een beetje bloed.
Fitz is woedend. Haar ouders zijn net uit elkaar en het liefst zou ze helemaal niet bestaan. M... »
 
 
 
 
 

Overleven in 4B
Overleven in 4B
 »
 
 
 
 
 

Honderd uur nacht
Honderd uur nacht
Honderdduizend steden bestaan er op de wereld. En ik ben gevlucht naar de stad die over twee dagen wordt getroffen door een orkaan.

De veertienjar... »
 
 
 
 
 

De schoen van tien miljoen
De schoen van tien miljoen
Een creatieve oplossing met een glimlach, een achtbaan aan emoties, een pratende jas, een broodnodige geheime missie, een eenzame kostbare schoen, een superh... »
 
 
 
 
 

Een hond met zakgeld
Een hond met zakgeld
 »
 
 
 
 
 

Haaientanden
Haaientanden
Atlanta van elf heeft een waanzinnig plan: ze wil in 24 uur rond het IJsselmeer fietsen. Voor de belangrijkste tocht van haar leven heeft ze twaalf boterhamm... »
 
 
 
 
 

Alles kookt over
Alles kookt over
`Bah, er ligt allemaal bloed op de grond, zei Laura. Gustaaf grinnikte. `Er zit ook bloed op het vlees. Wat moeten we daarmee? `Afspoelen, zei Laura. `We h... »