Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Groep 4 Serie 2
Groep 4 Serie 2
Winnie is een bijzondere poes. Ze heeft drie ogen. O. Winnie zegt haar moeder. Winnie Winnie. Je brengt de wereld geluk. Wie weet kom jij Winnie ook tegen. K... »
 
 
 
 
 

Die Bibel unserer Kinder. Katholische Ausgabe. Neu
Die Bibel unserer Kinder. Katholische Ausgabe. Neu
Die Bibel unserer Kinder. Katholische Ausgabe. Neu »
 
 
 
 
 

De droomsoes
De droomsoes
Dit is de saaiste straat van de stad,' zegt Loetje. 'Hier valt niets te beleven.' Maar dan komt Marloes van der Soes met een snoepwinkel. Ze heeft van alles ... »
 
 
 
 
 

Nests / Nester
Nests / Nester
 »
 
 
 
 
 

Die Kinderbibel
Die Kinderbibel
Die Worte der Heiligen Schrift für Kinder erzählt »
 
 
 
 
 

Kootje de Kok
Kootje de Kok
Oom Koen heeft een strandtent. De kok van oom Koen is ziek. Wie moet er nu koken? Dat doe ik wel , zegt Kootje. Ze maakt patat en pretsoep. Siep, haar vri... »
 
 
 
 
 

Nota bene!
Nota bene!
<p>Hoogopgeleide anderstaligen hebben veel oefening nodig in het schrijven van formele teksten in het Nederlands - zoals zakelijke brieven, sollicitatiebriev... »
 
 
 
 
 

Vertelplaten RAF
Vertelplaten RAF
In toenemende mate wordt op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en bibliotheken gebruik gemaakt van zogeheten kamishibais. Het voorlezen van een prentenboe... »
 
 
 
 
 

Antonia
Antonia
Antonia vindt dat ze fantastisch mooi kan zingen en dat doet ze dan ook van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Maar ze drijft de dieren om haar heen tot w... »