Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vergeet mij niet
Vergeet mij niet
Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zoontje Fenne levenloos aan op de achterbank. De nacht... »
 
 
 
 
 

Lady killers
Lady killers
Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. In Naakt... »
 
 
 
 
 

Zuur
Zuur
Het vijfde topboek in de Kathleen Verlinden-reeks Een bijtend scherpe whodunit. Op een avondfeest wordt Cara zonder reden aangevallen. Een bijtend zuur vree... »
 
 
 
 
 

Kwijt (E-boek)
Kwijt (E-boek)
Het spannende vervolg in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden Sylvie heeft haar moeder al vroeg verloren, maar heeft het ondanks alles helemaal gemaa... »
 
 
 
 
 

Donkere kamers
Donkere kamers
'Hoe is het nu met je moeder?' vroeg de stem naast me.
Mijn gedachten keerden terug naar de jongen met het staartje.
'Goed', antwoordde ik.
'Maar ze was toch... »
 
 
 
 
 

Kloppend hart
Kloppend hart
of hoe verliefd Kaatje was. »
 
 
 
 
 

Wat hij mij zei
Wat hij mij zei
<p>Op een kille lentedag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en één van hun kinder... »
 
 
 
 
 

Dirty Little Secrets: Adempauze
Dirty Little Secrets: Adempauze
<P>Is het verleggen van je grenzen alleen maar spannend… of ook gevaarlijk?</P><P>In <I>Dirty Little Secrets: Adempauze </I>komt het leven van Louise, een ... »
 
 
 
 
 

Ademloos
Ademloos
<P>Louise is een gepassioneerde lifestylejournaliste die volop geniet van haar leven als happy single. Na een wilde nacht ontdekt Louise dat Tyler Moore cont... »
 
 
 
 
 

Kwijt
Kwijt
Het spannende vervolg in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden Sylvie heeft haar moeder al vroeg verloren, maar heeft het ondanks alles helemaal gemaak... »