Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De crypte
De crypte
Een uitgave van Harlequin IBS Thriller - Deel 1 van de Dodenrijk-trilogie »
 
 
 
 
 

Rond middernacht
Rond middernacht
Al meer dan tien jaar wordt Darian West onafgebroken gestalkt. Iedere man die ook maar in haar buurt komt, bekoopt dat met de dood. Omwille van de veiligheid... »
 
 
 
 
 

De poppenmaker
De poppenmaker
New Orleans: stad van feesten en muziek, maar ook van geheimen en misdaad. Wanneer een vrouw een van die geheimen dreigt te onthullen, proberen duistere krac... »
 
 
 
 
 

Grafstilte
Grafstilte
Een verlaten stadje, een verzonken begraafplaats en een goed verborgen graf. Maar niets blijkt zo bedrieglijk als de rust in Asher Falls... Nog maar net beko... »
 
 
 
 
 

De fluisterkamer
De fluisterkamer
Evangeline Theroux, rechercheur bij Moordzaken in New Orleans, voelt zich thuis opgesloten. Haar pasgeboren kind herinnert haar alleen maar aan Johnny, haar ... »
 
 
 
 
 

Profiel van een moordenaar / Code rood
Profiel van een moordenaar / Code rood
Profiel van een moordenaar

 

De vader van speciaal agent Ethan Barrow was de briljantste FBI-profiler van zijn tijd - totdat hij zelf ... »
 
 
 
 
 

The Prophet
The Prophet
a Shepherd Thriller »
 
 
 
 
 

Grafstilte
Grafstilte
Een verlaten stadje, een verzonken begraafplaats en een goed verborgen graf. Maar niets blijkt zo bedrieglijk als de rust in Asher Falls...<br/><br/>Als ze n... »
 
 
 
 
 

Engel van het kwaad
Engel van het kwaad
Wanneer rechercheur Adam Thayer zich na een alarmerend bericht van een goede vriend naar Belle Pointe haast, treft hij diens ontzielde lichaam aan, drijvend ... »
 
 
 
 
 

Op scherp ; Dodelijke woorden
Op scherp ; Dodelijke woorden
(1) OP SCHERP - Graham Hollister voelt zich de koning te rijk. Sinds zijn vrouw, Kendall, vijf jaar geleden wonderbaarlijk herstelde van een zwaar ongeluk, i... »