Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Godinnentest-trilogie
Godinnentest-trilogie
(1) DE GODINNENTESTOmdat Kates ernstig zieke moeder zo graag terug wil naar haar geboorteplaats, verhuizen ze van New York naar het piepkleine Eden, waar Kat... »
 
 
 
 
 

De Godinnenwraak
De Godinnenwraak
Goddess Test<br/>Wat als onsterfelijkheid niet voor eeuwig is?<br/><br/>Deel 2<br/>Kate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de go... »
 
 
 
 
 

Marionet
Marionet
`Ik bied je dit maar eenmaal aan, en mijn aanbod is nog dertig seconden geldig.'<br/>`En als ik nee zeg?'<br/>`Vijf,' zei hij, en hij begon af te tellen. `Vi... »
 
 
 
 
 

Gevangene
Gevangene
`Wat doe je?'`Je rang weghalen.' Een misselijkmakende brandlucht vulde mijn neus. `Klaar.' Mijn vingers trilden terwijl ik ze naar mijn gevoelloze nek brach... »
 
 
 
 
 

Gevangene
Gevangene
`Wat doe je?'<br/>`Je rang weghalen.' Een misselijkmakende brandlucht vulde mijn neus. `Klaar.' <br/>Mijn vingers trilden terwijl ik ze naar mijn gevoelloze... »
 
 
 
 
 

Koningin
Koningin
`Dat ik een VI ben en jij een III maakt voor mij niet uit, Kitty. Maar ik weet niet of ik wel kan geloven in die plaats waar jij het steeds over hebt.'`Hij k... »
 
 
 
 
 

Godinnenwraak
Godinnenwraak
Goddess TestWat als onsterfelijkheid niet voor eeuwig is?Deel 2Kate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de goden onsterfelijk is ... »