Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De wandelaar
De wandelaar
Mulder wandelde met zijn hond en stond stil onder het lichtgroene dak van een tot parasol gesnoeide plataan. Wat met de mensen niet lukte, leefde de stad uit... »
 
 
 
 
 

Japan reisverhalen
Japan reisverhalen
 »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »
 
 
 
 
 

De Zuid-Afrika boeken
De Zuid-Afrika boeken
<p.De student Afrikaans werd de schrijver Adriaan van Dis, die in romans, losse verhalen en essays getuigt van de verscheurdheid van Zuid-Afrika, van zijn li... »
 
 
 
 
 

Palmwijn
Palmwijn
Na een leven vol omzwervingen belandt een oudere vrouw op een eiland voor de kust van Afrika. Niets bindt haar meer. Ze zoekt sensaties, staat voor alles ope... »
 
 
 
 
 

Willem
Willem
 »
 
 
 
 
 

Meitner
Meitner
 »
 
 
 
 
 

Familieziek
Familieziek
Onder dreiging van de Koude Oorlog wordt een jongen voor een kwade toekomst klaargestoomd. Hij leert schrijven en de bom tikt boven tafel. De vader, een door... »
 
 
 
 
 

Ik kom terug
Ik kom terug
dwarsligger 373Bekroond met de Libris Literatuur Prijs‘Ik kom terug’ van Adriaan van Dis is een tragikomedie over het woeste leven van een vrouw die teru... »