Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een vreemde pyromaan
Een vreemde pyromaan
Er is iets vreemds aan de hand in het dorp waar Edwin en Vera wonen: in korte tijd breekt op verschillende plaatsen zomaar brand uit.Als de vakantie aanbreek... »
 
 
 
 
 

Daniël in de leeuwenkuil
Daniël in de leeuwenkuil
Kijk, lees en maak samen met uw kind de bijbelverhalen van dichtbij meeDe serie ‘Zie het verhaal’ bestaat uit bijbelse prentenboeken met weinig tekst en ve... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de griendkeet
Het geheim van de griendkeet
Vera en Edwin hebben grote plannen voor de zomervakantie. Samen met hun vriend Peter gaat de tweeling varen in de Biesbosch. En natuurlijk gaan Tim en Tor hu... »
 
 
 
 
 

Op leven en dood
Op leven en dood
De opmars van de geallieerden lijkt tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog onstuitbaar. Toch is de oorlog nog niet voorbij. In de lucht wordt tot het bit... »
 
 
 
 
 

Tragische erfenis
Tragische erfenis
Dokter Douwe Daman en zijn zoon Dario wonen in Saas-Grund, in Zwitserland. Mevrouw Bumann, een oudere inwoonster vanSaas-Grund, overlijdt. Douwe is daar als ... »
 
 
 
 
 

Een bizarre crash
Een bizarre crash
Assim Sabourjian woont alweer tien jaar in Nederland en is sinds kort werkzaam bij vliegbedrijf Holicopter opRotterdam-The Hague Airport. Hij kan goed met zi... »
 
 
 
 
 

Heibel op de Galbier
Heibel op de Galbier
De familie De Jongh bereidt zich voor om mee te doen aan een sponsoractie voor mensen in Bangladesh. Ze hebben veel zin om de Col du Galibier in Frankrijk te... »
 
 
 
 
 

De cocainebende
De cocainebende
Samen met zijn teamgenoten gaat de jonge piloot Timo dagelijks op pad met de traumahelikopter. Vaak komen ze als geroepen om mensen in noodsituaties te redde... »
 
 
 
 
 

Lifeliner 2 en het geheim van Busy Bee
Lifeliner 2 en het geheim van Busy Bee
Rob, de broer van Timo, is piloot bij Medic 01. In zijn vrije tijd verzorgt hij demonstratievluchten met Busy Bee, een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog. ... »
 
 
 
 
 

De grottenleeuw
De grottenleeuw
Deel 8 serie Tim en TorEdwin de Jongh en Peter Groeneveld zijn erg nieuwsgierig naar debijzondere vondst in het weiland vlakbij. Maar voordat ze de kans krij... »