Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Freek en Gerdien en de inbrekers
Freek en Gerdien en de inbrekers
Het is bijna herfstvakantie. Freek en Gerdien zijn op de boerderij te vinden.Daar is altijd van alles te beleven. Zo maken ze op hun skelter een hondenhok vo... »
 
 
 
 
 

De vuurjuffer
De vuurjuffer
De familie Peeters doet tijdens hun vakantie in Duitsland vreemde ontdekkingen. Er dreigen grote gevaren. Het komt zelfs zover dat vader en zoon Peeters een ... »
 
 
 
 
 

Sabotage in de nacht
Sabotage in de nacht
Tijdens zijn vakantie in Zwitserland krijgt Timo, piloot op een traumahelikopter, een telefoontje. Een collega van Lifelinerstation 1 in Amsterdam heeft een ... »
 
 
 
 
 

De zwarte ruiter
De zwarte ruiter
Als een collega van Mike Lewis, alias De zwarte ruiter, in koelen bloede wordt neergeschoten bij een treinoverval, weet de jonge marshal wat hem te doen staa... »
 
 
 
 
 

Argwaan op Vlieland
Argwaan op Vlieland
Deel 10 in de serie Tim en TorDe familie De Jongh kiest dit keer voor een vakantie in Nederland.Peter Groeneveld, de vriend van Edwin en Vera, heeft zijn vad... »
 
 
 
 
 

Laatste vlucht
Laatste vlucht
Laurens Brederick, een studievriend van dokter Douwe Daman, komt samen met zijn vrouw Elise op vakantie in het Saasdal. Lau heeft een bijzondere hobby waar o... »
 
 
 
 
 

Lifeliner 2 en het geheim van Busy Bee (15)
Lifeliner 2 en het geheim van Busy Bee (15)
Rob, de broer van Timo, is piloot bij Medic01.In zijn vrije tijd verzorgt hij demonstratievluchtenmet Busy Bee, een vliegtuig uit deTweede Wereldoorlog. Dat ... »