Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alles weg
Alles weg
Fien en Ahmed zitten samen in de klas en zijn hechte vrienden. Fien is verdrietig, want Ahmed gaat binnenkort verhuizen. Ze zal hem missen. Net zoals ze haar... »
 
 
 
 
 

Gratis, voor niks
Gratis, voor niks
Loes krijgt een zwembad.<br/>Met stortbad, plonsbad en bar erbij!<br/>Daar willen Daan en Tuur ook wel eens in.<br/>Ijverig oefenen ze hun zwemslag.<br/>Met ... »
 
 
 
 
 

Op Woela-la jacht
Op Woela-la jacht
 »
 
 
 
 
 

Waar is Sinterklaas?
Waar is Sinterklaas?
pf, zucht de sint.<br/>ik wil niet meer.<br/>ik ben het beu: dak op, dak af, door weer en wind en ...<br/><br/>ik wil geen kind meer zien ...<br/><br/>Wat ge... »
 
 
 
 
 

Vast in de lift
Vast in de lift
 »
 
 
 
 
 

Bos op zijn kop
Bos op zijn kop
Dit meegroeiboek volgt de leesontwikkeling van het kind. Het boek begint op AVI niveau 0 en eindigt op AVI niveau 4.  Zowel in Nederland als in Vlaandere... »
 
 
 
 
 

Twee keer een
Twee keer een
Tuur en Daan zijn een tweeling.<br/>Ze komen uit hetzelfde eitje van mama.<br/>Ze lijken erg op elkaar.<br/>Maar ze zijn ook heel verschillend.<br/>Loes begr... »
 
 
 
 
 

Ik duim voor jou
Ik duim voor jou
 »
 
 
 
 
 

Wie doet wat?
Wie doet wat?
daar is oom. met een doos. wat zit er in? een bal. 'pim pam pet', 'wie doet wat?' en nog veel meer. doe je mee, fien en sem?
Een leuk verhaal over straffe jo... »