Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boelie-Over hockey
Boelie-Over hockey
De familie Hok-Hi zit op hockey.Jim, Lies en Sjuul doen alle drie hun best.Hetgaat erom wie de meeste doelpunten maakt.Die hoeft thuis niet te helpen.Wie maa... »
 
 
 
 
 

Vriend!
Vriend!
Bob vindt een gewonde kraai in de tuin van de buren. Hij neemt hem mee naar huis en stopt hem in een doos. Bob vindt het erg gezellig met zn nieuwe vriendje ... »
 
 
 
 
 

Zeilen in de nacht
Zeilen in de nacht
Romano, Kelly, Sal en Joy gaan samen zeilen.<br/>Niet overdag, maar 's nachts als het donker is.<br/>Hun ouders zijn bezorgd.<br/>Maar de vier vrienden vinde... »
 
 
 
 
 

Liever een hond!
Liever een hond!
Kees zit op zwemles maar hij vindt het helemaal niet leuk. Het liefst gaat hij wandelen met Bas, de hond van de buurvrouw, want Kees wil dolgraag een hond - ... »
 
 
 
 
 

Display Doorlezers Kranendonk/Oldenhave
Display Doorlezers Kranendonk/Oldenhave
Kranendonk Oldehave Display »
 
 
 
 
 

Naar opa
Naar opa
prentenboek d. Taaltrapeze. »
 
 
 
 
 

OR en fusies
OR en fusies
Dagelijks verschijnen er berichten over in de media fusies.Of u nu werkzaam bent bij een organisatie binnen de profitsector of nonprofitsector iedere fusie e... »
 
 
 
 
 

Poesjes in nood!
Poesjes in nood!
Stern is op weg naar softbal. Opeens hoort ze iets piepen. Vlak bij een grote, oude flat. In de struiken zit een klein poesje. Een baby-poesje. Stern kijkt g... »