Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

De bigamist
De bigamist door Mary Turner Thomson
 
 
 
 
 

“Ik vind het heel erg dapper dat Mary Turner Thomson haar verhaal verteld heeft. Ook denk ik dat dit boek waardevol kan zijn voor mensen die met een onderdrukken...”»


Handicap
Handicap door Jonathan Kellerman
 
 
 
 
 

“Opnieuw een goed boek van Jonathan Kellerman. Een aantal van de betrokkenen bleef vrij lang onbekend. Een aantal verrassende wendingen dus. Het onderwerp van he...”»


Heksenmasker
Heksenmasker door Minette Walters
 
 
 
 
 

“Ik had nog niet eerder iets van Minette Walters gelezen. Het is goed bevallen. Het boek leest lekker weg en de ontknoping blijft redelijk verrassend. Misschien ...”»


Schone handen
Schone handen door René Appel
 
 
 
 
 

“Ik sluit me helemaal aan bij de recensie van Saskia. Een boek dat lekker wegleest maar nergens echt spannend wordt. Het hele verhaal is behoorlijk voorspelbaar ...”»


RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU
RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU door Macbratney & Sam McBratney
 
 
 
 
 

“Een geweldig boekje voor jonge kinderen. Zo ontzettend lief hoe Hazeltje aan grote haas wil vertellen hoeveel hij van hem houdt. Grote haas weet er steeds overh...”»


Zilvertand
Zilvertand door Paul van Loon
 
 
 
 
 

“Ook dit is een boek in de Dolfje Weerwolfje reeks. Dit boek was een stuk spannender dan de voorgaande boeken en ook dan het boek dat erna kwam. Doordat de hoofd...”»


De naamgenoot
De naamgenoot door Jhumpa Lahiri
 
 
 
 
 

“Een boeiend boek. Zeker het eerste deel trok me echt mee. Mooi om te lezen hoe het huwelijk van het bengalese echtpaar in elkaar steekt en hoe ze naast elkaar t...”»


Matilda
Matilda door Roald Dahl, Quentin Blake & Jan Veldman
 
 
 
 
 

“Mathilda blijft één van mijn favoriete boeken. Een heerlijk boek voor de jeugd en boekenliefhebbers. Hoewel het verhaal best heftig is (meisje wordt niet gesteu...”»


De tweelingmoorden
De tweelingmoorden door J. Grippando
 
 
 
 
 

“Ik vond de tweelingmoorden een redelijk goed boek. Een aantal dingen (de ontwikkeling van Andie, haar relatie, de rol van Gus) waren behoorlijk voorspelbaar. To...”»


De 50/50-moorden
De 50/50-moorden door Steve Mosby
 
 
 
 
 

“Ik vind dit een goed boek. Vanaf de eerste pagina werd ik het boek ingetrokken en wilde ik alleen nog maar verder lezen. De spanning blijft hoog en het verhaal ...”»