Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

De wraak van Prada
De wraak van Prada door Lauren Weisberger
 
 
 
 
 

“Het eerste boek over (wat was de naam van de hoofdpersoon ook alweer...dit zegt genoeg) Andrea en haar avonturen in de modewereld vond ik super. Hard op gelache...”»


Toen God een konijn was
Toen God een konijn was door Sarah Winman
 
 
 
 
 

“Prachtig boek. Moeilijk te omschrijven of in een hokje te plaatsen (gelukkig misschien :-D). Niet zwaar, niet licht. Leest vlot weg. Een beetje een lach, een be...”»


Toen ik je zag
Toen ik je zag door Isa Hoes
 
 
 
 
 

“Wat een prachtig boek. Ik heb diep diep respect voor Isa Hoes dat ze dit heeft kunnen schrijven. Het boek verteld over haar leven zo'n beetje vanaf het moment d...”»


Een duister verleden
Een duister verleden door Peter Straub
 
 
 
 
 

“Moeilijk te volgen, onduidelijke sprongen in de tijd. Veel wazige synoniemen en gebeurtenissen. Wat mij betreft geen aanrader.”»


De oktoberlijst
De oktoberlijst door Jeffery Deaver
 
 
 
 
 

“Echt een aanrader dit boek. Super spannend. Het boek begint bij het einde en vertelt dan alles wat eraan vooraf ging. In eerste instantie dacht ik dat het saai ...”»


De zomer van 1927
De zomer van 1927 door Bill Bryson
 
 
 
 
 

“In 'de zomer van 1927' neemt Bill Bryson de lezer mee terug in de tijd naar die zomer en de jaren die daaraan voorafgingen. Bill Bryson weet de vele historische...”»


Getuigen
Getuigen door Rudy Soetewey
 
 
 
 
 

“Dunne verhaallijn, rare beslissingen genomen door hoofdpersoon, in bijna elke zin wel engels of frans popi taalgebruik, wat erg irritant leest. Niet zo enthousi...”»


Stoner
Stoner door John Williams
 
 
 
 
 

“Stoner is zo'n boek waarvan ik gewoon niet weet wat ik er nou eigenlijk van vind. En dat is meteen alleszeggend. Ik ben niet laaiend enthousiast zoals sommige a...”»


Een kort oponthoud
Een kort oponthoud door Göran Rosenberg
 
 
 
 
 

“De Zweedse schrijver Göran Rosenberg (met een s, niet met een z) vertelt het verhaal van zijn vader, voor en na Auschwitz. Waar de meeste boeken over Auschwitz ...”»


de vergeving
de vergeving door Nicholas Evans
 
 
 
 
 

“Doordat alles aan het begin eigenlijk al bekend is valt een groot deel van de spanning weg uit het verhaal. Ik vond het toewerken naar het einde (het begin dus ...”»