Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

De zwarte met het witte hart
De zwarte met het witte hart door Arthur Japin
 
 
 
 
 

“Een prachtig boek dat me echt heeft geraakt. De 2 Afrikaanse prinsen Kwame en Kwasi worden als onderpand voor een verbond tot het leveren van slaven, toen al ve...”»


In de zee zijn krokodillen
In de zee zijn krokodillen door Fabio Geda
 
 
 
 
 

“Een prachtig boek, dat ik in 1 ruk heb uitgelezen. Wat heeft Enayatollah veel meegemaakt op zijn reis van Afghanistan naar ItaliĆ«. Wat knap hoe hij zowel het go...”»


De spelbreker
De spelbreker door Stephen King
 
 
 
 
 

“Ik vond dit niet zo'n denderend boek. Het boek bestaat uit 4 hoofdlijnen; jessie die vastzit aan het bed, de hond, wat gebeurde er op de dag dat de zon doofde, ...”»


O, Louis
O, Louis door Hugo Borst
 
 
 
 
 

“Ik ben erg blij dat ik dit boek gelezen heb :-). Op mijn boekenlijst (bingo) voor 2014 stond nog een biografie of memoires. Husband is helemaal into voetbal en ...”»


In mijn dromen
In mijn dromen door Simone van der Vlugt
 
 
 
 
 

“Ik vond dit geen goed boek. Rosalie neemt rare beslissingen en is wel heel snel over het verlies van Jeroen heen. Ik vond haar totaal niet sympathiek als hoofdp...”»


Vals licht
Vals licht door Joost Zwagerman
 
 
 
 
 

“Een vlot geschreven verhaal over een jongen die verliefd wordt op een prostituee. Daarna wordt het vooral een verhaal van bedriegen en bedrogen worden. Door de ...”»


Sisa
Sisa door J. Pool
 
 
 
 
 

“Mooi en goed geschreven boek. Het beschrijft de verschillen tussen blanken en slaven erg goed. Stapje voor stapje leer je, net als Map, de slaven en hun gewoont...”»


De mooiste vis van de zee
De mooiste vis van de zee door Marcus Pfister
 
 
 
 
 

“Een prachtig prentenboek voor jonge kinderen :-). En natuurlijk leren ze ook een aantal belangrijke lessen over ijdelheid en delen ;-)”»


Zondeval
Zondeval door Peter Robinson
 
 
 
 
 

“Weer een mooie inspecteur Banks detective. Het landschap van Yorkshire begint steeds meer te trekken :-), al brengt Banks zijn tijd in dit boek deels door in Ca...”»


Tegenstroom
Tegenstroom door Peter Robinson
 
 
 
 
 

“Weer een leuke inspecteur Banks detective! Met een aantal mooie plotwendingen en nieuwe personages.”»