Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Toen de stad in brand stond
Toen de stad in brand stond door Henny Borg
Als 12-jarig meisje verveelde Henny zich in de klas. Ze kreeg van de meester de opdracht om haar levensverhaal te schrijven. In drie schoolschriftjes schreef en... »
 
 
 
 
 

Hoe herken je een mama?
Hoe herken je een mama? door Donna Amey Bhatt
Wie is dat getalenteerde wezen dat jongleert met een heleboel onmogelijke taken en er toch in slaagt om er (bijna) perfect uit te zien?Het is een mama natuurlij... »
 
 
 
 
 

Je eigen bedrijf
Je eigen bedrijf door Alieke Bruins
Je kunt geld verdienen met vakkenvullen of krantenrondbrengen. Maar je kunt ook zelfgebakken popcornverkopen of ijsjes uit je eigen ijscokar. De jongeren diedat... »
 
 
 
 
 

Humor
Humor door Susanne Neutkens
Lachen is gezond! Die uitdrukking hoor je vaak. En hetis nog waar is ook. Uit onderzoek blijkt dat het goedvoor je is om te lachen. Niet alleen omdat het je min... »
 
 
 
 
 

De luchtmacht
De luchtmacht door Simone Arts
Kijk jij graag naar vliegtuigen en lijkt het je wat om zelfte vliegen? Houd je van samenwerken, reizen en mensenhelpen? Ben je sportief en niet snel bang? Dan i... »
 
 
 
 
 

Goede doelen
Goede doelen door Moniek van Zijl
Kinderen die langs de deuren gaan metKinderpostzegels, mensen die naar gevaarlijke landengaan om anderen te helpen... Ze werken voor goededoelen en doen hun bes... »
 
 
 
 
 

Make-up
Make-up door Silke Polhuijs
Knalrode lippen of tien kleuren oogschaduw, hoe vind jijdat? Misschien vind je alleen mascara om je wimpers tekrullen mooi. Met make-up laten mensen hun gezicht... »
 
 
 
 
 

Werken bij de politie
Werken bij de politie door Ingrid Nijkamp
Als er een ongeluk is gebeurd of er is ergens ingebroken,dan gaat de politie erheen. De politie is er om hetland veilig te houden. Agenten rijden door de stad i... »
 
 
 
 
 

Wonen op een boot
Wonen op een boot door Annemarie van den Brink
Hoe is het om op een woonbootte wonen?Is er wel internet aan boord?Kun je er douchenen kan een woonboot varen?Hoe ga je naar schoolals je ouders op een schip wo... »
 
 
 
 
 

Het kaartje van Guus
Het kaartje van Guus door Janne Janssens
Een leerrijk verhaal over autisme, diversiteit en vriendschap. Voor kinderen vanaf 6 jaar.Guus draagt een kaartje om zijn nek. Daarop staat ‘autisme’. Op school... »