Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vierde gestalte
De vierde gestalte
In een sloot bij een flatgebouw wordt het lijk gevonden van de jonge kalligrafe Trui Andries. Ze werd vergiftigd met een uiterst zeldzaam product. De moord l... »
 
 
 
 
 

Zoenoffer
Zoenoffer
Terwijl Brugge zich opmaakt voor HiBrugia, een prestigieuze tentoonstelling over Spaanse schilderkunst, waar ook Guernica van Picasso te zien zal zijn, wordt... »
 
 
 
 
 

De Midasmoorden
De Midasmoorden
Paniek en chaos wanneer Brugge door een reeks misdaden wordt opgeschrikt. Een geheimzinnige foto, een kneedbom... Een aartsmoeilijke opdracht voor adjunct-co... »
 
 
 
 
 

(Pijn)3
(Pijn)3
`Mijn naam is Jan Van In. Ik ga dood als u me niet binnen een week weet op te sporen. Help me alstublieft. Ik ben ongelooflijk bang. Zo luidt een videoboodsc... »
 
 
 
 
 

De butlerknop
De butlerknop
Een vrouw breekt samen met de beste vriend van haar zoon in bij een ex-minnaar. Een tijd later wordt ze dood aangetroffen naast haar auto nadat ze op een avo... »
 
 
 
 
 

Aspe pakket 2 ex.
Aspe pakket 2 ex.
 »
 
 
 
 
 

PAKKET ASPE - 6 TITELS AMP
PAKKET ASPE - 6 TITELS AMP
PAKKET ASPE - 6 TITELS AMP »
 
 
 
 
 

Van In Episode 3
Van In Episode 3
Een politicus, een kapitalist, een maffiabaas en een jurist worden gegijzeld door een rechtse organisatie, opgericht en gesteund door Steve Bannon, voormalig... »
 
 
 
 
 

Min een
Min een
Een kasteelmoord op een steenrijke bankier staat centraal in het nieuwste avontuur van Pieter Van In, Guido Versavel en Hannelore Martens. Het boek begint al... »
 
 
 
 
 

Import
Import
Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door tw... »