Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Maanduister
Maanduister
De Grote Godin heeft drie gezichten zegt men in Deverry. Velen aanbidden haar vriendelijke verschijningsvormen Zij van de goede oogst en Zij van de liefde ... »
 
 
 
 
 

Vuurgeest
Vuurgeest
 »
 
 
 
 
 

Deverry
Deverry
Achtste boek: Wisselvrouw

De stad Cengarn wordt belegerd door de astrale en aardse legers van de wisselvrouw Alshandra. De woeste zilverdolk Rhodry heeft d... »
 
 
 
 
 

Deverry saga
Deverry saga
Met haar romans over Deverry en het Westland verwierf Katharine Kerr wereldwijd een miljoenen-publiek ? een welverdiend succes. De verhalen zijn onvergetelij... »
 
 
 
 
 

Deverry
Deverry
Zilvermagiër is het laatste deel van de romanreeks die Katharine Kerr schreef over Deverry en het Westland. De verhalen van Deverry zijn onvergetelijk mooi,... »
 
 
 
 
 

Westland-cyclus
Westland-cyclus
 »
 
 
 
 
 

Devery
Devery
 »
 
 
 
 
 

Deverry saga
Deverry saga
Met haar romans over Deverry en het Westland verwierf Katharine Kerr wereldwijd een miljoenen-publiek - een welverdiend succes. De verhalen zijn onvergetelij... »
 
 
 
 
 

De Drakenmagier
De Drakenmagier
In dit voorlaatste deel van de Deverrycyclus eisen zaken van levensbelang alle aandacht op. Zo is de gewelddadige opmars van het Paardenvolk niet te stuiten.... »