Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Back
Back
Na die ene vreselijke nacht keert Mavela met opgeheven hoofd terug naar de bendeleden van The Black Bronx. Of lijkt dat alleen maar zo? »
 
 
 
 
 

Het uur nul
Het uur nul
Het uur nul is een overdonderend boek. Door de ogen van de hoofdfiguur ontdekt de lezer dat mensen met aids in volstrekt eenzaamheid terechtkomen. Dit realis... »
 
 
 
 
 

Blauw is bitter
Blauw is bitter
Lina is twaalf als Max, de eigenaar van een bar in Manilla, haar van haar vader koopt. De afspraak is dat ze als hulpje in de bar zou werken, maar algauw dwi... »
 
 
 
 
 

Sweet sixteen
Sweet sixteen
De wereld van de zestienjarige Siska wordt helemaal op haar kop gezet als ze een nieuwe, jonge leraar Engels krijgt. Wat begint als een onschuldige fantasie ... »
 
 
 
 
 

Blauw is bitter
Blauw is bitter
Lina is twaalf als Max, de eigenaar van een bar in Manilla, haar van haar vader koopt. De afspraak is dat ze als hulpje in de Blauwe Lotus zou werken, maar a... »
 
 
 
 
 

Black
Black
Sinds ze met The Black Bronx optrekt. heeft Mavela een veel opwindender leven. Gedaan met school en braaf studeren. Bij de jeugdbende van X vindt ze een nieu... »
 
 
 
 
 

Het engelenhuis
Het engelenhuis
filmeditie. De veertienjarige Bo belandt in de gesloten instelling van Beernem. Een... »
 
 
 
 
 

Het uur nul
Het uur nul
┬┐Ben leidt een vrij onbezorgd tienerleven. Hij lummelt na school wat rond met vrienden, rookt weleens een jointje en wordt verliefd. Tot hij op zijn zestien... »
 
 
 
 
 

Over tijd
Over tijd
Opeens draaide Martin zich om en sloot haar in zijn armen. Terwijl het water tegen hun knien kabbelde kuste hij haar. Ze probeerde zich in de kus te verdrink... »
 
 
 
 
 

Een vlieg op de muur
Een vlieg op de muur
Confronterend! Washington en Mico zijn broers. Samen met Marcos en zijn liefje Sandra proberen ze te overleven in de straten van het Braziliaanse Salvador da... »